Usflex 

24-uurs-service-01-noten

Usflex, de sterkste!

Herken je dit? Je bent vol in productie en storingen kun je er absoluut niet bij hebben…

Helaas, toch weer een transportband kapot, net nu het niet uitkomt. De installatie moet snel weer draaien, dus alle zeilen moeten worden bijgezet om het euvel te verhelpen. Dit gaat gepaard met veel stress, oponthoud, regelen en kosten.

Een regelmatig terugkerend fenomeen, vooral bij zwaardere toepassingen zoals puinbreken en delfsstof winning. Heb je genoeg van deze storingen?

Dan hebben wij de oplossing; DUNLOP USFLEX, DE STERKSTE!

Vallend puin of erts zorgt vaak voor grote impact op de band en geeft beschadigingen aan het weefsel, waardoor deze scheurt zonder dat je het ziet. Bij Dunlop Usflex blijft het weefsel heel waardoor je een langere standtijd hebt.

De slijtvaste RS toplaag zorgt er voor dat de band minder snel afslijt.

Een Dunlop Usflex kan over een kleinere rol draaien waardoor je een sterkere band kunt monteren dan welk concurrerend product dan ook.

En mocht er dan iets mis gaan, bijvoorbeeld een stalen pen die er doorheen schiet, dan scheurt deze band niet, maar stropt op. Hierdoor heb je geen stilstand en kun je aan het einde van de dag de band op je gemak repareren.

Dunlop Usflex houdt langer stand waardoor je meer productie kunt draaien en tegelijkertijd bespaart op reparatie kosten.

Nu bij Noten, een exclusieve najaars actie: Dunlop Usflex met 10% korting.


 

Contacteer mij:

 

 

Overtuig jezelf en ontdek wat onze klanten zeggen:

Technische gegevens:

Treksterkte

Scheursterkte

Brochure Dunlop Uslfex

 

Noten B.V. - Hoofdkantoor Venlo

+ 31 (0)77 475 99 99

Noten B.V. - Breda

+ 31 (0)76 543 81 77

Noten B.V. - Lochem

+ 31 (0)573 25 18 00